Waarom De Buiteling ?

Simon en Nienke van der Hoff hebben hun jarenlange ervaring als leerkracht, kampleiders en kamporganisatoren gebruikt om een voor schoolkampen unieke groepsaccommodatie te creëren: “De Buiteling”. Onze uitgangspunten:

Centraal gelegen: onze schoolkamp locatie is gelegen op de Veluwe, tussen Apeldoorn en Vaassen.

Een ruim terrein: de kamplocatie is 1,5 ha groot en heeft o.a. 3 speelvelden een sportveld, speeltoestellen en een kampvuur.

Een ruim gebouw: op kamp wil je zo veel mogelijk buiten zijn maar als het weer tegen zit, is een ruim gebouw essentieel.

Bij bos en water: bossen op loopafstand. Op fietsafstand gratis zwemmen in een van de meren of tegen vergoeding in buitenbad Het Boschbad of binnenbad De Koekoek.

Schoon: aan hygiëne en veiligheid besteden wij veel aandacht. Tijdens uw schoolkamp maken wij het sanitair dagelijks voor u schoon.

Veel sanitair: 9 toiletten, 21 wastafels en 12 douches.

Slaapkamers: per kamer 3 stapelbedden. Deze opzet geeft zowel gezelligheid als nachtrust.

Gemak bij zelfverzorging: de keuken is ruim en goed ingericht. Servies en keukengerei, alles is aanwezig. De plaatselijke Albert Heijn bezorgt de boodschappen en neemt wat over is retour.

Maaltijden: zelfverzorging, geheel verzorgd en alle denkbare tussenvormen bieden wij. Kortom: maatwerk. Uiteraard houden wij rekening met vegetariërs, halal-maaltijden en diëten.

Activiteiten: een kampprogramma combineert spelen, leren en ontspanning. De vele mogelijkheden op en om de groepsaccommodatie stellen u in staat een voor u ideaal schoolkamp samen te stellen. Indien gewenst kunnen wij u daarbij ondersteunen: gratis, tegen verbruikskosten of een kleine vergoeding.

Uitstapjes: wij hebben goedkope huurfietsen en de leukste uitstapjes op fietsafstand. De Apenheul, Het Klimbos, zwemmen en de natuur in zijn favoriet.

Multifunctioneel: primair zijn wij gericht op kinderkampen. In onze groepsaccommodatie ontvangen wij ook verenigingen, families, kerken en bedrijven. De inrichting is duurzaam, kan tegen een stootje en multifunctioneel voor alle doelgroepen. Voor ruige groepen is onze accommodatie niet geschikt.

Ideaal bestaat een schoolkamp bij ons uit een groep van 50 tot 60 personen. (De capaciteit van onze groepsaccommodatie is 45 tot 70 personen) Schoolkampen met een actief dagprogramma en een gezonde combinatie van avondprogramma en nachtrust genieten in onze schoolkamp accommodatie het meest.