Volledige Verzorging

Maaltijdverzorging zonder verlies van vrijheid, dat is wat wij graag bieden bij volledige verzorging. Bij sommige groepen zijn wij echt onderdeel van het kamp, dat werkt voor ons erg fijn. We “bewegen” dan waar mogelijk met het kamp mee.

Ook voor groepen waar onze dienstverlening alleen gaat om de afgesproken maaltijd op de afgesproken tijd cateren wij graag.

Volledige verzorging is voor u minder voorbereiding, meer vrijheid en meer aandacht voor de kinderen en het programma.

Wij maken bij voorkeur gezonde eenpans- of ovengerechten. Maar verzorgen ook een frietmaaltijd of barbecue. Vegetarisch, halal, (een aantal) allergieën daar houden we rekening mee, wel altijd op aanvraag. Aan specifieke wensen komen wij, waar mogelijk, graag tegemoet.

Wij bereiden de maaltijden vers in de keuken van de accommodatie. Gezonde voedzame maaltijden die vrijwel alle kinderen lekker vinden. Van kinderen horen wij vaak: “erg lekker, ondanks de groente”

Op basis van uw programma en wensen maken wij graag in overleg een menu. Gemiddeld komt het menu uit op €11,95 p.p.p.d.

Catering filmkamp bij volledige verzoring - OpKamp
Volledige verzorging filmkamp:

“Het eten is vers en kind vriendelijk. Ook waren er goeie vegetarische opties voor onze kinderen en begeleiders. De lunch en verschillende snacks vielen goed in de smaak. Fijn dat je ziet dat alles vers wordt bereid en niet bij de groothandel gehaald wordt.”

Madelief Blanken, Jut & Jul Casting