Alleen Diner

Na een actieve dag buiten is goed eten lekker en belangrijk. Samen eten hopelijk ook supergezellig.

Wat lusten alle kinderen? Hoeveel eten ze? Vegetarisch, halal, glutenvrij. Respect voor de hobbykok die dat goed weet in te schatten en een gezonde maaltijd in een “vreemde” keuken bereidt. Zorg bij zelfverzorging voor ten minste één ervaren kok of laat (een deel van) de maaltijden door ons verzorgen.

Terwijl jullie nog heerlijk actief zijn, of juist aan het bijkomen, bereiden wij het avondeten in de keuken van de accommodatie.

Wij maken bij voorkeur gezonde eenpans- of ovengerechten. Maar verzorgen ook een frietmaaltijd of barbecue. Vegetarisch, halal, (een aantal) allergieën daar houden we rekening mee, wel altijd op aanvraag.

Populair bij 2 overnachten:
– Macaroni met tomatensaus, groente en rundergehakt.
– Frietmaaltijd met (broodje)hamburger.
Bij elke maaltijd rauwkost en een toetje. Samen voor €13,10 p.p.

Steeds meer groepen ontdekken “het pannenkoeken bakken” De andere dag vaak ook de frietmaaltijd. Deze maaltijden samen kosten €9,30 p.p. (Het ongezond dineren wordt vaak gecompenseerd door gezonde tussendoortjes)

Overweegt u de maaltijden door ons te laten verzorgen neem dan contact met ons op. Wij maken dan een menu op basis van uw wensen en onze mogelijkheden.

Bij ons werk heel goed:
Kinderen kiezen een plek aan tafel. De plek met het omgekeerde bord is voor een begeleider. Elke tafel krijgt eigen kannen en schalen. Kinderen schenken zelf in en scheppen zelf op. Alleen de begeleiders lopen om aan te vullen. Begeleiders tussen de kinderen levert extra verbinding op, rust aan tafel en vaak interessante gesprekken.

Er zijn ook groepen die kiezen voor:
– Een maaltijd in buffetvorm: omdat er veel gelopen wordt vaak onrustiger.
– Begeleiders scheppen op: handig bij onzelfstandige kinderen.
– Begeleiders eten apart: alleen geschikt voor zeer zelfstandige kinderen.

IJs versieren bij OpKamp
Macaroni kamp bij OpKamp
Je maaltijden laten bereiden - OpKamp